10 нояб. 2021 г., 20:02

Някога 

  Поэзия » Другая
422 1 6

Някога ще бъда твоя,

от ранни зори до топли вечери...

ще съм любов, стихия...

а може би и красива птица...

 

...За да мога да летя...

от гнездо на гнездо да събирам,

приятели добри

и свободно да излитам!

 

Някога ще бъда твоя,

ще се радвам на малките неща.

Ще се нагримирам и облека,

за да бъда жена.

 

 

 

 

 

© Димитрина Владимирова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??