Какво мислиш?
Че светът се върти около теб?
Ще те разочаровам...
Вече просто се върти около ръждясалата си ос...
Някога замислял ли си се,
че някой чака да му се обадиш,
че има нужда от теб в този момент.
Не, никога! За тебе всичко е пари.
Плащаш внимание, с подаръци сякаш те заместват,
а може би... Ти си просто предмет -
да навява прашни спомени
на етажерката на душата ми.
© Софийската Софиянка Todos los derechos reservados