21 abr 2024, 20:03

Някой ден 

  Poesía
56 0 0

Някой ден и ти,
гътва̀чо, щеш не щеш, ще
мр...ш, келеш с келеш...

 

И болките на всички,
гътнати от теб, наред

 

със своята ще
понесеш, ожидайки -
и краят ти да

 

е по-кратък и от миг...
Ех, жалки ми пал(ь)а̀чо...

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??