21.04.2024 г., 20:03 ч.

Някой ден 

  Поезия
54 0 0

Някой ден и ти,
гътва̀чо, щеш не щеш, ще
мр...ш, келеш с келеш...

 

И болките на всички,
гътнати от теб, наред

 

със своята ще
понесеш, ожидайки -
и краят ти да

 

е по-кратък и от миг...
Ех, жалки ми пал(ь)а̀чо...

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??