12 abr 2007, 15:19

някой ден 

  Poesía
599 0 1

Трябваше ли да се нараняваме,
за да разберем, че си е така -
че ние двамата сме създадени
със смисъл на тази земя.

И смисълът е да обичаме,
да сме влюбени един във друг,
но ужасно много си приличаме
и само правим си напук.

Родени сме да сме щастливи,
един на друг да се радваме,
но сме и двамата неотстъпчиви
и непрекъснато се изненадваме.

Но изненадите са доста лоши...
изненадваме се с болка и тъга
и после един от друг обич просим,
макар вървящи с други за ръка.

Съдбата ни наказва непоправимо,
че със нашта глупава суета,
инатлък и горделивост
предадохме своите сърца.

Но тази гордост няма да преглътнем,
а с нея и всичките обиди...
Горделиво ще се врътнем
и наранени до смърт ще си отидем.

Обаче колелото на съдбата
безкрайно, знам, ще се върти
и може би някой ден на земята
вечно заедно ще сме аз и ти.


На Стоян

© Петето Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??