10 feb 2009, 18:10

Някой ден... 

  Poesía
839 0 15


Това обсебване
някой ден ще ми писне.
Както те гледам
и се усмихвам -
ще кажа "Баста!" -
и ще отпраша нанякъде.
Всичкото ми достойнство
ще е в очите,
дето не могат да плачат.
Не и за тебе.

© Иванка Гичева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??