13 jul 2017, 10:50

Някой ден 

  Poesía
466 0 2

някой ден
смехът ще е истински -
светъл и искрен -
надвил страховете и черните мисли

 

някой ден
в който
без да съм искала
ще е свършило всичко

© Иванка Гичева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??