13.07.2017 г., 10:50 ч.

Някой ден 

  Поезия
469 0 2

някой ден
смехът ще е истински -
светъл и искрен -
надвил страховете и черните мисли

 

някой ден
в който
без да съм искала
ще е свършило всичко

© Иванка Гичева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??