26 dic 2014, 16:38

Някой ден ще намина... 

  Poesía » De amor
780 0 2

Някой ден ще намина да пием кафе

или чашка от твойто малиново вино,

Да ми кажеш върви ли, дали си добре,

да си спомним за някакви стари години.

 

Да погледам във твойте топли очи

как на глас се усмихва синеоко момиче

и във двете трапчинки любовта й личи,

а и мъничко сякаш на мене прилича...

 

Да послушам гласът ти как въздуха гали,

после кипва в кафето и бълбука във виното...

Я виж, някой червената свещ е запалил

дето няма дори и фитил... Някой ден ще намина.

© Росица Сертова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Чудесно любовно стихотворение, написано много талантливо и майсторски си предала чувствата си.Браво, Роси!
    Бог щедро да те възнагради с майсторството на перото ти! Амин!
  • Много ми хареса!
    Поздравления!
Propuestas
: ??:??