17 jul 2008, 22:01

Някой някому в мрака... 

  Poesía » De amor
1102 0 11

На М.



Някой някому в мрака
прошепна: Лека нощ, любов!
И без луната да очаква,
превърнаха се думите в зов.
В сърцата разгоря се пещ,
светът изчезна сред мъгла,
утихна срамежливо свещ
от танц на сплетени тела.
Две души се озоваха
в свят на нега и звезди,
а белият разцъфнал люляк
с много обич ги зави...

© Вили Тодоров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??