Спомени плуват,
после потъват дълбоко в забрава,
хора си тръгват,
а някой някъде пак сам остава...
Чувства угасват,
после засвирват в тъжна октава,
хора се оправдават,
а някой някъде пак сам себе си обвинява...
Мисли обсебват,
после изтляват бавно в жарава,
хора се разминават,
а някой някъде просто търси човека, който остава...
3 Mай 2009
© Мария Стоянова Todos los derechos reservados