26.05.2009 г., 8:29 ч.

Някой някъде... 

  Поезия » Друга
665 0 3

 

 

Спомени плуват,

после потъват дълбоко в забрава,

хора си тръгват,

а някой някъде пак сам остава...

 

Чувства угасват,

после засвирват в тъжна октава,

хора се оправдават,

а някой някъде пак сам себе си обвинява...

 

Мисли обсебват,

после изтляват бавно в жарава,

хора се разминават,

а някой някъде просто търси човека, който остава...

 

 

3 Mай 2009

© Мария Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??