Уж ме обичаше...
във вярност се кле!
Вятър те прекърши,
или някой те отне...
Единствена бях,
нежна и добра,
след теб - сълзи
и само самота...
Спомен тежък
от тъжна любов
ще нося в сърцето,
докле е живот...
© ВАЛЕНТИНА СПИРОВА Todos los derechos reservados