14.02.2008 г., 19:34 ч.

Някой те отне 

  Поезия » Любовна
613 0 3

Уж ме обичаше...

във вярност се кле!

Вятър те прекърши,

или някой те отне...

Единствена бях,

нежна и добра,

след теб - сълзи

и само самота...

Спомен тежък

от тъжна любов

ще нося в сърцето,

докле е живот...

© ВАЛЕНТИНА СПИРОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??