27 ago 2010, 21:04

Някъде, някога 

  Poesía
599 0 0

Утре ще те чакам пак

на езерото.

Там всеки, който е загубил нещо,

се оглежда,

за да го намери.

 

Аз ще търся теб,

а ти ще потопиш очи,

за да си спомниш

къде точно ме загуби.

 

2010 г.

© Невена Григорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??