20 nov 2010, 22:17

Някъде по пътя 

  Poesía
667 0 12

      ... и този залез изпращам

                         тих и оранжев

     нямам очи за тъжна луна

                                имам ръце

        прелестта на тишината

                             да  погаля...

 

                             рони се утро

     с бляскава роса в тревите

  като мен светлее и сребри -

                 в него се вкопчвам

            нагазвам със страст и

                           диря цветове

                                      ухания

                                          теб...

 

                      някъде по пътя

© Дима Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??