... и този залез изпращам
тих и оранжев
нямам очи за тъжна луна
имам ръце
прелестта на тишината
да погаля...
рони се утро
с бляскава роса в тревите
като мен светлее и сребри -
в него се вкопчвам
нагазвам със страст и
диря цветове
ухания
теб...
някъде по пътя
© Дима All rights reserved.