25 mar 2012, 14:39

Някъде там... 

  Poesía
930 0 26

                                                                          ... Dancing with the wind...

 

… оставих гнева си…
в деня с изтънелите мигове

празните облаци

скрити в зеници

проблеснали някога с изгрева…

списък си спретнах

с дузина кафета

с няколко рози поникнали жадно

а премълчаните думи

оставих за после

и тръгнах към утрото

бавно…

тепетата свих

на фуния в косите

Марица течеше

по-мътна от всякога

някъде там се откъснах от себе си

и скрих се…
в очите на вятъра…

 

 

 

 

© Бехрин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??