4 sept 2012, 16:40

Няма... 

  Poesía » Filosófica
769 0 1

 

Не поглеждам назад.
Няма смисъл от спомени.
Вярвах до вчера, че с тях се живее...
Като зъл дървояд
под кората ми рови
великата скука без капка идея.

Зад безличните дни,
дето тичат по пътя ми
и се сбират за полет, като прелетно ято,
вече няма искри,
няма ревност и кръпки,
даже няма безсилие в края на лятото.

 

 

© Найден Найденов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??