28 ene 2008, 16:07

Няма.... 

  Poesía » De amor
731 0 15

Няма по-тежка любов

от нежаланата любов

на разума,

която е най-желана

за сърцето

и най-лека...

Няма...

© Николета Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??