13 ene 2011, 12:42

Няма 

  Poesía » De amor
464 0 0

Няма да моля за ново начало,
няма на сляпо да тръгна след теб.
Няма да търся във теб огледало,
за да се блъсна в преграда от лед.

Няма да следват сълзи или драми,
няма да има банален сюжет.
Няма в душата болезнени рани,
просто ще тръгна напред.

Няма и спомен за теб да запазя,
няма и мисли за теб да хабя.
Няма в сърцето си да те намразя.
Ти нямаш право дори на това.

Само прощалното "сбогом" остава,
него не искам да залича.
Ще ми напомня, че всеки ранява,
че любовта е прикрита лъжа.

© Алексиана Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??