23 mar 2010, 22:33

Няма да бъдем същите 

  Poesía
1283 0 10

 

 

На Алекс                                            

Има мигове, които преобръщат живота ни завинаги

                                                                                      

                       

 

Никога няма

да бъдем същите.

Всяка ще скрие

греха в душата си.

Нощи самотни

назад ще ни връщат.

Нямата болка

ще блъска  сърцата.

Облак ще скрие

очите на слънцето.

Пясъчна буря

света ще погълне.

Бавно ще крачат

дните ни-съдници.

Кървав ще грее

венецът ни трънен.

Няма да имат

пристанище дните ни.

Слепият бриз

ще разкъса платната.

Корабът-призрак

ще носи мечтите ни

с грешен компас,

търсещ пътя обратен.

Никога няма

да бъдем същите...

                                

 

 

© Красимира Михайлова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??