24 feb 2010, 19:08

Няма да се предам... 

  Poesía » De amor
751 0 0

Няма да намеря сърцето си в ада...

Няма да намеря любовта ти в рая...

Няма да усетя душата си...

Няма да се предам да те търся, 

дори и на края на света...

Няма да спра да живея...

Ще се преборя...

 

© Ди Михайлова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??