Няма да намеря сърцето си в ада...
Няма да намеря любовта ти в рая...
Няма да усетя душата си...
Няма да се предам да те търся,
дори и на края на света...
Няма да спра да живея...
Ще се преборя...
© Ди Михайлова Всички права запазени