Feb 24, 2010, 7:08 PM

Няма да се предам... 

  Poetry » Love
750 0 0

Няма да намеря сърцето си в ада...

Няма да намеря любовта ти в рая...

Няма да усетя душата си...

Няма да се предам да те търся, 

дори и на края на света...

Няма да спра да живея...

Ще се преборя...

 

© Ди Михайлова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??