3 dic 2004, 15:32

Няма да заспя 

  Poesía
902 0 3

Не,няма дя заспя

Продължавам да не спя.
Няма как да се зареждам.
Виждам огромните капиталови лапи,
да грабят от просяка.
Не спя,
не, мозъка не си го давам!
Не, нищо няма да им дам!
Докато съм буден - нищо.
Не броя часовете,
не поглеждам навън...
Все още издържам,
но малко ми остава.
Знам, че ще заспя,
ще зарадвам хищните им задници.
Ще ме заредят и мене,
ще ме включат в своите контакти,
а когато се събудя,
нищо няма да си спомням.
Тези Всичковиждащи хиени,
ще убият всичко мое!
Ще ме видиш пак на светофара,
ще се усмихнеш,
ще ми кажеш, че изглеждам напълнял
и здрав,
а не като преди.
Не, мръсници,
няма да заспя!
Няма да заспя,
не...няма...да ...заспя....не спя...
.......................не.............
...............спя......

© Ясен Крумов- Хенри Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??