25 sept 2008, 13:17

Няма име... 

  Poesía
639 0 1
Плач - чуваш ли го? Едва ли. Ти си ГЛУХ!

Болката - усещаш ли я? Едва ли. Ти си БЕЗЧУВСТВЕН!

Сълзите - виждаш ли ги? Едва ли. Ти си СЛЯП!

Ти си един от тях...
Които загубиха ДУШАТА МИ!
Които отровиха МИСЛИТЕ МИ!
Но най-боли, защото си този, който разби СЪРЦЕТО МИ!

© Светослава Йорданова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??