29 nov 2008, 22:52

Няма изход 

  Poesía
400 0 1
Сърце, изпълнено с въпроси,
търсещо през планини отговори.
          ...
Знаеш, че няма изход, но продължаваш,
въпреки горчивината, нещо те крепи.
Силите бавно те напускат - гледаш едвам,
знаеш, че рано или късно ще те предам.
А копнежът остава в очите,
въпреки че едва гледаш от бодлите,
мислиш, че всичко ще се оправи,
че е трудно, но ще се справиш,
че обидата и болката ще забравиш.
Но тя ще изгаря твоето сърце,
всеки ден в гърба с нож ще те боде.
Горчивината е скрита в тръни,
които за отмъщение са жадни...
          ...
Очите за радост са жадни,
за осъщесвими мечти,
     а не илюзии.

© Александра Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Мн е хубаво... браво...! Умеещ да показжаш в стих нещатата от живота, такива каквито са....
Propuestas
: ??:??