23 jun 2006, 9:57

Няма как 

  Poesía
614 0 2
В онези дни,
колко щастливи бяхме аз и ти.
А сега,
къде отлетя радостта?
Силно изгаря ме болка в нощта,
няма как да забравя любовта.
Няма как да те върна,
няма как,
не ми стига просто да те зърна.
Очите ти тъмни в нощта,
напомнят за любовта.
Сълзите си как да изтрия сега,
как, кажи как да забравя любовта?!
Нима забрави страстта,
нима друга замени моята ръка?

© Ааа Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??