29 may 2009, 20:23

Няма как 

  Poesía » Filosófica
2241 0 18

 

                                 Няма как

 

             Няма как да опитомиш тишината.

             Тя те изгаря с противоречия.

 

             Няма как да спреш светлината.

             Прониква в теб въпреки тъмните пóмисли.

 

             Няма как да си безразличен към любовта -

             двигател - решава проблемите на вечността.

 

             Няма как да достигнеш върхове,

             ако не си се срещал със себе си…

 

             И добротата няма как да загърбиш -

             пътеводител е, мъдрост събрала.

 

             Няма как - вярата е твоето крéдо -

             топлина за тяло, дух и душа.

 

 

 

© Павлина Петрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??