Иванчева само е корумпирана!
Защо да не е зле третирана!
Други виновни просто няма!
Кюлчета, банкноти - са измама!
Джипът и зайчарникът - на мода,
нищо, че му писна на народа,
да крадем здраво с две ръце
тези бедни българи-овце!
© Георги Todos los derechos reservados