11.11.2022 г., 20:34 ч.

Откровение бойково за Иванчева! 

  Поезия » Хумористична, Гражданска
476 0 0

Иванчева само е корумпирана!

Защо да не е зле третирана!

Други виновни просто няма!

Кюлчета, банкноти - са измама!

 

Джипът и зайчарникът - на мода,

нищо, че му писна на народа,

да крадем здраво с две ръце

тези бедни българи-овце!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??