23 mar 2012, 11:33

Няма край, има ново начало 

  Poesía » De amor
846 0 5

 

 

 

Когато залезът спре във очите ми

и там завинаги потъне.

Когато замечтаната луна

в тях няма вече да се върне.

Когато спре дъхът

и на заспала ще приличам.

Когато невъзможно ще е

бели стихове да сричам.

Когато ще си отида тихо,

но в теб ще съм - да те обичам...

 

Очите ми в звезди ще се превърнат,

жадуващи, ще търсят да те зърнат.

По лунната пътека ще дохождат

и спомени от мен ще ти провождат.

Дъхът ми с пролетта ще долети,

ще те погали нежно, ще те утеши.

Ще те омайват птичи песни...

ще ти донасят от небето вести.

Не искам, мили, да тъжиш.

Пътя си и ти ще извървиш...

Няма край, има ново начало,

щом на света обич е дало...

© Галина Карааргирова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??