23 abr 2019, 22:54

Няма намерени резултати 

  Poesía » De amor, De humor, Verso libre, Otra
330 0 0

Издухвам си носа,

отварям Гугъл,

пиша:

 

Колко бутилки с монтажна пяна

да запълня една междуребрена яма?

 

Мога ли да задържа с пирони

парче от сърце, което се рони?

 

Няма резултати...

 

Няма страшно,

дишам.

Майсторът ще дойде.

До тогава ще пиша.

 

 

 

 

 

© ... Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??