Издухвам си носа,
отварям Гугъл,
пиша:
Колко бутилки с монтажна пяна
да запълня една междуребрена яма?
Мога ли да задържа с пирони
парче от сърце, което се рони?
Няма резултати...
Няма страшно,
дишам.
Майсторът ще дойде.
До тогава ще пиша.
© ... Всички права запазени