Apr 23, 2019, 10:54 PM

Няма намерени резултати 

  Poetry » Love, Humour, Free verse, Other
332 0 0

Издухвам си носа,

отварям Гугъл,

пиша:

 

Колко бутилки с монтажна пяна

да запълня една междуребрена яма?

 

Мога ли да задържа с пирони

парче от сърце, което се рони?

 

Няма резултати...

 

Няма страшно,

дишам.

Майсторът ще дойде.

До тогава ще пиша.

 

 

 

 

 

© ... All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??