20 may 2009, 17:54

Няма ни 

  Poesía
356 0 1

 

             НЯМА НИ

 

В леглото семена от студ садиш.

Навън изгони топлината, като куче.

Любовта размахваш като афиш.

Кутията на Пандора ти отключи.

 

Плъзнаха змиите на раздора.

Греховете се замерват с камъни.

За мир подаваме ръце в умора.

Крещи в ъгъла щурец.

                                       “Няма ни”!

© Мимо Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??