На кораба на самотата
пътува моята душа
и търси твоето сърце!
И вглежда се в луната
да види твоята усмивка,
но не я намира там!
Отвръща поглед към
звездите с надежда
да съзре там твоите очи,
но уви!
Пътува моята душа
на кораба на самотата
и знае, че самотна ще
остане тя!
Сърцето ми го притежаваш,
по-скъпо нямам
сега остана и душата ми
да те намери!
© Симеонова Симеонова Todos los derechos reservados