25.07.2008 г., 22:32 ч.

Няма те 

  Поезия » Любовна
562 0 3

На кораба на самотата

пътува моята душа

и търси твоето сърце!

 

И вглежда се в луната

да види твоята усмивка,

но не я намира там!

 

 

Отвръща поглед към

звездите с надежда

да съзре там твоите очи,

но уви!

 

Пътува моята душа

на кораба на самотата

и знае, че самотна ще

остане тя!

 

Сърцето ми го притежаваш,

по-скъпо нямам

сега остана и душата ми

да те намери!

 

 

 

 

© Симеонова Симеонова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??