27 oct 2009, 12:07

Нямам какво да ти кажа 

  Poesía » De amor
740 0 4

 

Нямам какво да ти кажа…

Всичко отдавна изрекох.

Мъртви са думите,

       мъртви са чувствата,

            цяла потъвам полека.

 

Нищо след теб не остана.

Няма какво да запазя.

Тръгвам си с утрото.

        Тръгвам… завинаги.

      Иначе ще се намразя.

 

Моята болка е слабост.

Въглени парят сърцето.

Белег от огъня,

     белег от щастие,

    трижди от мене проклето.

 

 

© Теменужка Маринова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??