2 dic 2007, 9:25

Нямам нужда от теб 

  Poesía » De amor
1238 0 4
Нямам нужда от теб

Нямам нужда от теб и твоите лъжи.
От мръсните ти номера и фалшивата ти обич,
нямам нужда от ледените ти прегръдки и целувки.
Нямам нужда от нищо твое вече!
Не искам да се връщаш дори и на шега, не искам да те виждам и да те обичам.
Нека самотна аз да бъда до края на живота, но по-добре самотна, отколкото в лъжа.
Не искам да се връщаш и за миг в нощта, всички да ме съжаляват, че ти вярам и сега.
Всичко свърши вече и не се надявай това да е поредната лъжа.

© Виктория Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??