Аз знам, че трябва да се разделим,
че нашата любов е невъзможна.
Защо обаче толкова боли
и свива се сърцето ми тревожно?
Разделяме се. Толкова е тъжно
и няма път и никакви пътеки.
Но нямам право и не те задържам,
защото не желая да си "третия".
Обръщам се и гледам как си тръгваш -
загърбвам всичко хубаво и свято.
Оставам с него. Знам, че съм му нужна,
но няма да забравя любовта ти.
© Анета Илиева Todos los derechos reservados
... ::) Бъди силна - и един ден като се видим, ще се смеем на тия глупости с любовта! Стига да съм свестен де :::)))