24 nov 2006, 9:20

нямам сили... 

  Poesía
881 0 4
нямам сили..
ти ме уби...
нямам сили..
сърцето ми разби..
нямам сили..
да ти кажа дори,
че тебе силно обичам,
а в замяна ми даваш само сълзи..
нямам сили,
и се лутам сама,
в тълпата от хора,
паднах-но никой не ми подаде ръка..
а,очаквах да дойдеш,
и да ми кажеш в ноща,
че мене силно обичаш
и да изгориме в страстта....
нямам сили...
но ти не видя,
как детето в мене погуби,
и ме направи жена,
която иска да се срещне с смъртта..
нямам сили..
и по пътя вървя,
с дълбока рана в сърцето,
което бавно издъхва
от твойта ръка...
нямам сили..
не чу ли?
ти всичко в мене уби!
нямам сили дори да се върна,
за да усетиш колко много боли...

© Весинцето без такава Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??