12 nov 2010, 20:51

Нямам Воля 

  Poesía » De amor
702 0 1

 

В мрака догаря последна цигара,

а тебе още те няма,

ти оставаш в съня,

кога ли пак ще видя очите ти,

тези два пламъка горещи.

 

Ти ще останеш в съня, който сънувам нощем,

ти ще останеш само една мечта,

всъщност си близо, но си толкова далече...

обичам те и затова те мразя...

нямам воля вече да ти устоя,

 

всеки път при теб ще се връщам аз,

колко пъти си отиваш вече...

а сърцето все при теб се връща,

омагьосваш мойте мисли ти,

обичам те и затова те мразя,

нямам сили себе си да спра,

намам вече воля да ти устоя...

© Васил Юруков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Коментирайте моля Ви, искам да знам какво е вашето мнение, благодаря !
Propuestas
: ??:??