8 oct 2009, 17:09

Нямаше смисъл, нали? 

  Poesía » De amor
555 0 0

И какво, че ме остави –

не ти пукаше, че ме боли!

Нямаше смисъл от всичките тези сълзи!

 

И какво, че те молех –

думите ми не достигаха до теб, нали?

Нямаше смисъл от всичките тези разговори, уви!

 

И какво, че всичко ти дадох -

допуснах те в живота си, сърцето си, леглото си!

Нямаше смисъл и от това, нали?

 

И какво... Кажи ми, какво да правя?

Все още така сама - залъгвайки моята душа!

Нямаше смисъл... Нямаше смисъл Любовта!

© Ива Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??