И какво, че ме остави –
не ти пукаше, че ме боли!
Нямаше смисъл от всичките тези сълзи!
И какво, че те молех –
думите ми не достигаха до теб, нали?
Нямаше смисъл от всичките тези разговори, уви!
И какво, че всичко ти дадох -
допуснах те в живота си, сърцето си, леглото си!
Нямаше смисъл и от това, нали?
И какво... Кажи ми, какво да правя?
Все още така сама - залъгвайки моята душа!
Нямаше смисъл... Нямаше смисъл Любовта!
© Ива Все права защищены