12 oct 2012, 11:52

Нюанси 

  Poesía
471 0 1

Загадъчен нюанс на самота

и прагове, прекрачени от чувства -

премръзнали, забравени в нощта,

завърнали се в стая срамно пуста.

 

Мелодия позната в тишина,

отново се разлива и напомня 

отминали, забравени неща -

и чувствата не са, не са бездомни.

 

Това ни свързва във реалността -

 живеем  миг след миг, след миг и помним,

че  няма вечно щастие, но в нас

мечтите все пак още са законни.

 

© Евгения Калъчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??