15 oct 2023, 15:31

Нюанси 

  Poesía
148 1 0

В този леко меланхоличен сезон

сърцата помнят жаркото лято.

Листопадът е видим от всеки балкон,

а градът облича се в премяна от злато.

 

Нюанси пъстри в очи и в дела...

падения, подобно листа от клонака.

Униваме или  оживяваме  с мисъл една...

поетичен или илюзорен, е мракът.

 

Тъгата прелива в настроения странни

с кафета и звуци, преплитащо-явни.

Есента носи със себе си смърт... и живот

сгушен в семката от сбрания плод.

© Валя Сотирова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??