16 abr 2011, 21:54

"О" 

  Poesía » Otra
757 0 15

"О"

 

прибирам си сърцето в буквичката “О”
(с аритмиите всеки сам се разпорежда)
докато съчувствам на дъждовното дърво
ще стопля някак следващата ти надежда

едва ли ще ме разпознаеш щом ме срещнеш
мечтите ти са: да ме заведеш на онзи връх
приятелю, по дяволите - що не ме погледнеш
къде за бога според теб отглеждам своя дъх

живея нависоко - в центъра на буквичката “О”
в гнездото на пенливото небе, до водоскока
по керемидите на вчерашното ти “добро”
катерим се с тъгата... “другото” ще чака

© Лина - Светлана Караколева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??