8 ene 2006, 21:38

О-Б-И-Ч-А-М Т-Е 

  Poesía
1095 0 3

О, истини за Живот необятен.

Б-ез контур, светлосянка и цвят.

И без смисъл- фалшив, непонятен.

Ч-асове банални от актуалния свят.

А може би мълния светлинна да блесна.

М-оже би безплътен мираж разпери крила.

 

Т-ъркулна се черната участ небесна.

Е-втина истина- 2 изгорели тела.

© Франческа Салиери Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??